Bakan Soylu Ankara Masası’na konuştu

Ankara Masası
|
23 Mayıs 2020, Cumartesi - 00:23
Bakan Soylu Ankara Masası’na konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Masası mikrofonuna konuştu, Ramazan Bayramı mesajlarını iletti. Soylu ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması altında bayram kutlayacak olan Türk halkına seslenerek, “Allah bizi, insanlığı bu musibetten muhafaza etsin. Allah birliğimizi bozmasın. Ve önümüzdeki bayramlarda bizi böyle bir gaile ile karşı karşıya bırakmasın.” dedi.

Bakan Süleyman Soylu Ankara gündeminin nabzını tutan en genç haber sitelerinden Ankara Masası’na özel olarak verdiği röportajda, bayrama ilişkin şu mesajları iletti:

“İnsan bolluklarla da sınanır, darlıklarla da sınanır. İnsan güzelliklerle de sınanır, insan güzellikleri kaybetmekle de sınanır. Aslında hayatın bir sınama olduğunu, bir imtihan olduğunu belki de bize hatırlatan bir süreçten geçiyoruz. Bunun bir bayrama ulaşmasını da hep beraber görüyoruz. Belki de ramazanın bize bahşettiği gönül dünyasını, manevi iklimi, kendi içimizdeki özümüzle buluşmayı, komşumuzla, insanlarla buluşmayı eksik yaşadığımız bir ramazan belki de… Teravih namazlarını ve insanların camilere koşuşturmasını, Kadir Gecesi’ndeki milyonlarca insanın bir arada Cenab-ı Allah’a yakarışlarını, her birini özlediğimiz bir ramazan oldu. Ama bayram elbette ki tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetlerle bizi kucaklıyor. Şu önemli; elimizdeki nimetlerin fazlalığına şükredeceğimiz, şükretmemiz gereken bir ramazan bayramına giriyoruz. Allah’a şükretmemiz gereken bir Ramazan Bayramı’na giriyoruz. Birbirimizi anlamamız gereken, birbirimize daha iyi bir anlayışla bakmamız gereken bir ramazan bayramına giriyoruz. Büyüklüklerin büyük olmadığını, küçüklüklerin de küçük olmadığını bildiğimiz bir ramazan bayramına giriyoruz. Buradan Ramazan Bayramı ile ilgili elbette ki en önemli temennim; Allah bizi, insanlığı bu musibetten muhafaza etsin. Allah birliğimizi bozmasın. Ve önümüzdeki bayramlarda bizi böyle bir gaile ile karşı karşıya bırakmasın. Temennimiz odur, duamız odur. Hayırlı bayramlar.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/17681/bakan-soylu-ankara-masasina-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.