İmamoğlu'ndan Ak Parti'ye çok sert "kaza videosu" tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar'da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasının ardından AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin, kaza yerinde çektikleri videoya tepki gösterdi. İmamoğlu, "Kaza oluyor, gencecik çocuklar parti önlükleriyle 'binlerce yaralı var' gibi yalan ifadeler kullanıyor, yaralılar varken otobüslere girerek siyasi propaganda yapıyor. Annelere ve babalara sesleniyorum, çocuklarınızı AK Parti'nin teşkilatlarına emanet etmeyin." dedi.
Ersin Küçükbarak
|
10 Eylül 2022, Cumartesi - 15:39
İmamoğlu'ndan Ak Parti'ye çok sert "kaza videosu" tepkisi


İstanbul'un Avcılar ilçesinde Şükrübey metrobüs durağı yakınlarında 4 metrobüsün çapıştığı kazada 99 kişinin yaralandı.

Kazanın hemen ardından AK Parti Avcılar Gençlik Kolları üyeleri, kaza yerinde video çekerek paylaşmıştı.

"Binlerce yaralı sayısı belli olmayacak kadar da ölü var"

Paylaşılan videodaki kişi, “Ak Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. 2 metrobüs kafa kafaya çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz?” şeklinde anons yapmıştı.

“Çocuklarınızı AK Parti'nin teşkilatlarına emanet etmeyin"

Bu video tepkilere neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, çekilen videoya tepki göstererek "Kaza oluyor, gencecik çocuklar parti önlükleriyle 'binlerce yaralı var' gibi yalan ifadeler kullanıyor, yaralılar varken otobüslere girerek siyasi propaganda yapıyor. Annelere ve babalara sesleniyorum, çocuklarınızı AK Parti'nin teşkilatlarına emanet etmeyin." dedi.

Ak Parti Avcılar Gençlik kollarından “üzgünüz” açıklaması

AK Parti Avcılar Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, "Arkadaşımız elem ve keder içerisinde sehven hatalı cümle kullanmıştır. Milletimizin güvenliği her zaman önceliğimiz olmuştur. Yaşanan yanlış anlaşılma için üzgünüz." Denilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1768575/imamoglundan-ak-partiye-cok-sert-kaza-videosu-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.