Akşener'den Avcılar paylaşımına tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çengelköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı. Akşener, Avcılar'da yaşanan metrobüs kazası sonrasında yapılan paylaşıma tepki gösterdi.
Onur Çetinkaya
|
10 Eylül 2022, Cumartesi - 16:37
Akşener'den Avcılar paylaşımına tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, 150 Günde 150 Projesi kapsamında ‘Çengelköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’ hizmete açıldı. Açılış törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Meral Akşener, burada açıklamalarda bulundu.

''Allah şahittir kalbim yarıldı''

Avcılar’daki kaza sonrası genç bir kızın binlerce yaralı var diye yayınladığı videoya ilişkin konuşan Akşener, duruma tepki gösterdi.  

İYİ Parti lideri, ''Kurumlar birbiriyle rekabet etmez, dayanışma gösterir dediniz. O genç kızımızın videosunu ben de izledim. Allah şahittir kalbim yarıldı. Bu çocukları buralara ittiren, bu çocuklara bu konuşmaları yaptıran bir zihniyet var. Bu zihniyet İstanbul’u kaybetti. O günden beri kendini toparlayamadı ve gittikçe kötüleşiyor, gittikçe çirkinleşiyor” diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1768775/aksenerden-avcilar-paylasimina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.