Sağlık Bakanı Koca'dan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı, koronavirüs pozitif ya da temaslı kişilerin belediye otobüslerini kullanmasının önüne geçmek için iş birliğinin önünün açıyor.
aa:text:20200919:22483415
|
20 Eylül 2020, Pazar - 02:26
Sağlık Bakanı Koca'dan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanlığı'na iş birliği çağrısı yaptı.

"Pozitif ve karantinadaki hastaların belediye otobüsleri kullanımını önleyebiliriz"

Yavaş, "Kovid-19'a bağlı ihlalleri önlemek adına pozitif ve karantinadaki hastaların Belediyemizle paylaşılması durumunda EGO Genel Müdürlüğümüz veri tabanı aracılığıyla toplu ulaşımı kullanmalarının önüne geçebilir, salgınla mücadelemize farklı bir boyut kazandırabiliriz." dedi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Mansur Yavaş'a teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse  bağlı ihlalleri önlemek için karantinadaki hastaların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile paylaşılması talebinde bulunan Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

"Sistem, istenirse şehir içi toplu taşımada da riski önlemeye elverişli"

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a teşekkür ederek, "Kovid pozitif ve şüpheliler HES uygulamasına kayıtlıdır, bilgiler, talep eden kurumların entegrasyonuna açık. Sistem, istenirse şehir içi toplu taşımada da riski önlemeye elverişli. Devlet teamülü görünürlüğe feda edilmemeli. Mücadele birlikte mümkün." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/177068/saglik-bakani-kocadan-ankara-buyuksehir-belediye-baskani-yavasa-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.