Fahrettin Altun: Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 12 Eylül 1980 darbesinin 42. yıl dönümü sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda
Mevlüt Peker
|
11 Eylül 2022, Pazar - 21:27
Fahrettin Altun: Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler

12 Eylül 1980 askeri darbenin 42. yıl dönümü sebebiyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçen 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 42 yıl geçti. Türkiye’nin daha özgür ve daha demokratik bir ülke olma yolundaki ilerleyişi sekteye uğratıldı, millet iradesi ayaklar altına alındı." dedi.

Fahrettin Altun paylaşımını şu ifadelerle sürdürdü:

"12 Eylül’de olduğu gibi 15 Temmuz’da da, “Daha Güçlü Türkiye” için verdiğimiz mücadeleyi hedef alanlar bilmedirler ki; bu milleti durduramayacak, bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Milletimizle birlikte dimdik ayaktayız, milletimizin çelikleşmiş iradesinin yanındayız. Bu duygu ve düşünceler içinde bugüne kadar siyasi hayatımızı, barış ve istikrarımızı hedef alan tüm darbe, muhtıra ve antidemokratik müdahaleleri kınıyor, bedeller ödeyerek milli irademize sahip çıkan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1770719/fahrettin-altun-bizi-yolumuzdan-donduremeyecekler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.