PS5: Sony Ön Sipariş Sorunları İçin Özür Diledi

PS5’in sorunlu ön sipariş sürecinden sonra Sony özür diledi ve önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazlasının ön sipariş edilebileceğine ve yıl sonuna kadar daha fazlasının sağlanacağına söz verdi.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2020, Pazar - 09:48
PS5: Sony Ön Sipariş Sorunları İçin Özür Diledi
Sony Twitter'da; " Dürüst olalım: PS5 ön siparişleri çok daha sorunsuz olabilirdi" dedi.  Bunun için özür dileyen Sony, "Ön sipariş için önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla PS5 konsolu yayınlayacağız. Ve yıl sonuna kadar daha fazla PS5 satışa sunulacak." ifadelerini kullandı.

Sony'ye göre ön siparişler,  God of War, Hogwarts Legacy ve Final Fantasy 16 ile birlikte PS5'in vitrine çıkmasından  bir gün sonra başlamalıydı.

Ancak, perakendeciler aynı gece ön sipariş vermeye başladılar ve web siteleri çökmenin eşiğine geldi.

Sony daha önce PS5 ön siparişlerinde sürpriz olmayacağını söylemesine rağmen birçok kişi ön sipariş veremedi.  PS5 ön siparişini verenler ise ürüne zamanında ulaşacaklarından % 100 emin olamıyor. Öyle ki, Amazon gibi perakendeciler, 12 Kasım 2020 çıkış gününde PS5'i alıcılara teslim edemeyeceklerini içeren e-postalar göndermeye başladı bile.

Kısacası PS5'e gösterilen yoğun ilgi ve bu süreçteki zamanlama hataları yüzünden oyunseverler yeni konsolu gecikmeli kullanbilecek gibi görünüyor.
http://www.ankaramasasi.com/haber/177137/ps5-sony-on-siparis-sorunlari-icin-ozur-diledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.