Galatasaray'da efsaneleşen Arda Turan futbolu bıraktı

Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı
Ersin Küçükbarak
|
12 Eylül 2022, Pazartesi - 15:44
Galatasaray'da efsaneleşen Arda Turan futbolu bıraktı

Türk futbolunun efsane ismi Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'ın Youtube kanalı üzerinden yayınladığı videoda futbolu bıraktığını açıkladı.

Arda Turan farklı takımlarda oynadı.

Ama O hep Galatasaray ile anıldı.

Barcelona’ya transfer olduğunda bile sarı kırmızılı formaya yakıştırıldı.

Galatasaray formasıyla özdeşleşen Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı. Turan yayınladığı duygusal bir kliple vedasını duyurdu.

“Gözyaşları içerisinde kramponları asma vakti”

Arda Turan veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“ Zordu ama çok güzeldi. Beni seven, oynarken değer gösteren, el üstünde tutan, eleştiren, benden nefret eden herkese hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin. Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek hoşça kalın.”

Rekor bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu

Kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi'de başlayan Arda Turan Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giydi. 2011 yılında 13 milyon euroya Atletico'ya transfer olan yıldız orta saha 2015'te ise 34 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

Kariyeri kupalarla dolu

Kariyeri başarılarla dolu olan Arda Turan 2007-2008 yılında Galatasaray'la ilk şampiyonluğunu kazandı. Arda,  Atletico Madrid'de ise La Liga şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi Kupası, Süper Kupa kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen takımın en büyük yıldızlarından oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1772279/galatasarayda-efsanelesen-arda-turan-futbolu-birakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.