Serhat Oğuz: Su faturası yüksek gelen vatandaşlar, faturalarının fotoğrafını çekip atsın

Mansur Yavaş'ın "Kademeli su artışından Ankara'nın yüzde 90'ı etkilenmeyecek" sözlerini hatırlatan Serhat Oğuz, "Su faturası yüksek gelen vatandaşlar, faturalarının fotoğrafını çekip atsın. Ankara'daki yurttaşlarımızın acaba yüzde kaçı kademeli artıştan etkilenmiş. İşte gösterme fırsatı" dedi.
Ecem Çetin
|
12 Eylül 2022, Pazartesi - 21:14
Serhat Oğuz: Su faturası yüksek gelen vatandaşlar, faturalarının fotoğrafını çekip atsın

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Eylül Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi gerçekleştirildi. 

Uzun zamandır tartışmalara konu olan yüksek su faturaları, Meclis gündeminde ele alındı.

AK Parti Grubu tarafından su tarifelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına ilişkin Meclis'e önerge verildi. 

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, yüksek faturası olan vatandaşların kendisine gelmesi için çağrıda bulundu. 

" İşte gösterme fırsatı"

Meclis'te kürsüye çıkan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Mansur Yavaş'ın "Bu kademeli su artışından Ankara'nın yüzde 90'ı etkilenmeyecek" sözlerini hatırlatarak, şöyle konuştu: 

"Adnan başkan biraz önce "varsa bu kadar yüksek faturası gelen gelsin bana "dedi. Adnan Beker başkanım verin bana bir telefon numarası verin. Ben o telefon numarasını paylaşayım su faturası yüksek gelen vatandaşlar, size faturalarının fotoğrafını çekip atsın. Var mısınız? Bu daveti siz yaptınız. Şu yüksek faturalar gelsin. Mansur Yavaş'ın" Ankar'lının yüzde 90'ı etkilenmeyecek bu kademeli artıştan etkilenmeyecek" dedi. Vatandaşlarımıza seslenelim. Ankara'daki yurttaşlarımızın acaba yüzde kaçı kademeli artıştan etkilenmiş. İşte gösterme fırsatı." dedi. 

Beker'den telefon numarası 

Oğuz'un ardından söz alan Beker, "0532 586 53 53" nolu telefon numarası verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1772584/serhat-oguz-su-faturasi-yuksek-gelen-vatandaslar-faturalarinin-fotografini-cekip-atsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.