Hizmet-İş Sendikası: Aksi hâlde Hüseyin Öz müfteridir

Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu, yıllarca Hizmet-İş Sendikası'nda başkan vekili olarak görev yapan, sendika yönetimi ile ilgili ağır iddialarda bulunan ancak ortaya delil koyamayan Hüseyin Öz’e çağrıda bulundu: İddianı ispatlamazsan müfterisin...
Büşra Ünal
|
14 Eylül 2022, Çarşamba - 18:49
Hizmet-İş Sendikası: Aksi hâlde Hüseyin Öz müfteridir

Yıllarca Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası'nda başkan vekili olarak görev yaptığı ve Genel Başkan Mahmut Arslan'ın hem güven duyması hem de Konfederasyon Genel Başkanlığı sebebiyle neredeyse tüm yetkiyi kendisine verdiği bilinen Hüseyin Öz, geçtiğimiz günlerde Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından sosyal medyada bir hesabı yöneten kişiye 50 bin Euro ödediğini ileri sürmüştü. Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu ise Hüseyin Öz'ün hiçbir delil göstermeden ortaya attığı iddialara karşılık yazılı açıklama yaptı.

Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Adı geçen kişinin (Hüseyin Öz) Genel Başkanımız (Mahmut Arslan) ve Yönetim Kurulu üyelerimiz hakkındaki iddiaları asılsız olup iftiradan ibarettir. Hüseyin Öz, 2015 yılından 12 Eylül 2022 tarihine kadar Sendikamızda Genel Başkan Vekili olarak görev yapmıştır. Sendikamızın tüm iş ve işlemleri Genel Başkan Vekili sıfatıyla kendisinin bilgisi ve koordinasyonu dahilinde yürütülmüş olup Yönetim Kurulu kararlarında da bizzat imzası bulunmaktadır. Buna rağmen, kişisel çıkar ve hesapları uğruna, asılsız iftiralar ile Genel Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve tüm Hizmet-İş camiasının itibarını zedelemeye, töhmet altında bırakmaya çalışmıştır. Bu uğurda şahsını, görev ve yetkilerini dahi yok saymıştır. Şahsını dahi yok sayarak iddialarda bulunan Hüseyin Öz, ödeme belgeleri, ödemeye ilişkin Yönetim Kurulu kararı, Yönetim Kurulu kararındaki muhalefet şerhini, ödeme tarihini ve diğer belgeler ile bu iddiasını ispatla mükelleftir. Aksi halde müfteridir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1781602/hizmet-is-sendikasi-aksi-hlde-huseyin-oz-mufteridir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.