Suç makinesi özel harekat baskınıyla yakalandı

Adana'da "3 kasten öldürme, suç işlemek amacıyla kurulan örgütü üye olmak, cezaevinden kaçmak, uyuşturucu ticareti yapmak" suçlarından aranan, uyuşturucu ticareti suçundan da 4 yıl 5 ay 22 gün kesinleymiş hapis cezası bulanan hükümlü, özel harekat polisinin baskınıyla saklandığı evde yakalandı.
IHA-20200921AW119718
|
21 Eylül 2020, Pazartesi - 10:01
Suç makinesi özel harekat baskınıyla yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Büro, Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri 2012 yılında uyuşturucu ticareti yapmak suçunu işledikten sonra 4 yıl 5 ay 22 hapis cezası alan ancak firar olan, 2014 yılında Kiremithane Mahallesi’nde Soner Dağoğlu’nun öldürülmesi olayına karıştığı öne sürülerek yakalanıp tutuklandıktan sonra cezaevinden firar eden, 2016 yılında Bitlis’in Genç ilçesinde bir kişinin öldürülmesine, 2016 yılında da Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi’nde Serhat Aydemir’in öldürülmesi olayına karıştığı, 2019 yılında da suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçundan aranan hükümlü İrfan Saygılı’nın (40) Sarıçam ilçesine bağlı Orhan Gazi Mahallesi’ndeki bir evde saklandığını tespit etti.

Operasyonun düğmesine basan polis ekipleri hükümlünün saklandığı evin etrafını sardı. Şahsın polise karşı koyma ihtimali üzerine bölgeye özel harekat polisi sevk edildi. 

Bulunduğu evin kapısı koç başı ile kırılan şahıs etkisiz hale getirilerek yakalandı. Hükümlünün 6 yıldır polise yakalanmamak için kılıktan kılığa girdiği saçını uzattığı, top sakal bıraktığı öğrenildi.

Şahıs emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/178508/suc-makinesi-ozel-harekat-baskiniyla-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.