Kılıçdaoğlu o billboarda karşılık verdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaoğlu bugün sırasıyla Adıyaman, Malatya ve Elazığ'daydı. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik soru içeren bir billboardun önünde poz vererek o soruya sosyal medya hesabından karşılık verdi.
Büşra Ünal
|
19 Eylül 2022, Pazartesi - 21:53
Kılıçdaoğlu o billboarda karşılık verdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün çeşitli programlar için Adıyaman, Malatya ve Elazığ'daydı. "Kemal Kılıçdaroğlu buna cevap verebilir mi?" sorusu ve altında da kendisine ait olan "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" sözünün yer aldığı billboard önünde poz veren CHP Lideri, billboarddaki soruya cevap vermedi ancak billboarda karşılık verdi.

"Batsın bu diliniz" diyen Kılıçdaroğlu, billboardları "Saray provokasyonu" olarak nitelendirdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.

Sizinle bizim aramızda bir temel fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Vatanseverler oy için ülkesinin insanını devletine küstürmez. Neyleyim o oyları? Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz!

Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız! İnadına can cana, yan yana olacağız. Başaracağız biz bunu. Bize nasip olacak göreceksiniz. İnadına et ile tırnak olmaya devam edeceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına hep beraber, hep beraber."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1789698/kilicdaoglu-o-billboarda-karsilik-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.