CHP'li Bülent Kuşoğlu'ndan "6'lı masa" ve "istifa" açıklaması

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarlarsa 6'lı masa dağılır. Aday 6'lı masanın en büyük partisinden olmalı" şeklindeki sözleri günlerdir tartışılan ve sosyal medyada istifa ettiği yönünde gündem oluşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu açıklama yaptı.
Büşra Ünal
|
19 Eylül 2022, Pazartesi - 23:36
CHP'li Bülent Kuşoğlu'ndan "6'lı masa" ve "istifa" açıklaması

Hande Fırat'a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarlarsa 6'lı masa dağılır. Aday 6'lı masanın en büyük partisinden olmalı" ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamalarıyla siyasi kulisleri hareketlendiren ve siyasi gündemin en üst sıralara çıkan Bülent Kuşoğlu'nun sözleri, günlerdir sosyal medyada da en çok konuşulup tartışılan konuların başında yerini aldı.

Son olarak istifa ettiğine ilişkin söylentiler sosyal medyada yayılınca CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu'ndan kısa bir açıklama geldi.

Bülent Kuşoğlu, Twitter'daki @bkusoglu hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal Medyada yer aldığı gibi istifam veya 6’lı Millet Masası ile ilgili demecim söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1789934/chpli-bulent-kusoglundan-6li-masa-ve-istifa-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.