8 partili yeni ittifak kuruluyor

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, kendisine ulaşan kulis bilgisini aktardı ve sekiz partili yeni bir ittifakın kurulacağını iddia etti.
Onur Çetinkaya
|
20 Eylül 2022, Salı - 09:09
8 partili yeni ittifak kuruluyor

Taksim Meydanı isimli programda konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Ankara kulislerini hareketlendirecek açıklamalarda bulundu.

8 partili yeni ittifak kuruluyor

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necdet Öz ile görüşmesine değinen Uğur, kartların yeniden dağıtılacağını dile getirdi.

Uğur, "Kapsama alanı öyle geniş bir ittifak ortaya çıkacak ki diyor siyasetin kartları yeniden dağıtılacak, ezberler bozulacak diyor.” diye konuştu.

"Milli Cephe" ittifakı geliyor 

Ümit Özdağ ile yürütülen çalışmanın 8 partiden oluşacağını açıklayan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ittifakın adının 'Milli Cephe' olacağını iddia etti.

Başkanlık adayı için ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ismi olabileceğini öne sürdü.

Kulislerden gelen iddia hakkında sözlerine devam eden Uğur, " Bu partiler düzeyinde bir katılım olmayacak, başkanlar düzeyinde bir katılım olacak’ diyor. ‘Önce dört sonra dört toplamda sekiz parti’ diyor. ‘Yer yerinden oynayacak ve adı da Milli Cephe’ diyor. Adayınız Mansur Yavaş mı diye sordum… Malum Ümit Özdağ, Mansur Yavaş ismini önerdi. Cevap vermedi. Yani dolayısıyla böyle bir ihtimal var mı diye de aklımdan geçiriyorum ama ‘Yok artık, bu kadar da olmaz’ diyorum"  ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1790049/8-partili-yeni-ittifak-kuruluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.