'Aldatmak' dizisi perşembe akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor

ATV'nin merakla beklenen 'Aldatmak' dizisi perşembe akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor
Ecem Çetin
|
20 Eylül 2022, Salı - 14:56
'Aldatmak' dizisi perşembe akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ATV ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Aldatmak, Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ait olan "Aldatmak" çarpıcı hikayesi ve birbirinden başarılı oyunculuk performanslarıyla ekrana gelmek için gün sayıyor. Vahide Perçin’in aile mahkemesi hakimi Güzide Yenersoy’u canlandırdığı Aldatmak’ta bir diğer duayen oyuncu Ercan Kesal ise avukat Sezai’ye hayat verecek.

Sezai, Nevşehir ve Ankara’da kendi hukuk bürosu olan çok başarılı bir avukattır. Avanoslu, şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide (Vahide Gördüm) ve Tarık (Mustafa Uğurlu) ile okul zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da, Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide’yle yolu tekrar kesişince hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.

Gündem yaratacak dizinin performanslarıyla çok konuşulacak oyuncukadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, YusufÇim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, MeltemBaytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin  Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel,Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor. 

"Aldatmak" Perşembe akşamı saat 20.00’de ATV'de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1790873/aldatmak-dizisi-persembe-aksami-ilk-bolumu-ile-yayin-hayatina-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.