Elazığ'daki afişlere ilişkin Selahattin Demirtaş'tan açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin çeşitli noktalarına asılan afişlere ilişkin HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından "Hemșehrilerim başta olmak üzere tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara alet olmayacak" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2022, Salı - 14:59
Elazığ'daki afişlere ilişkin Selahattin Demirtaş'tan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ'da yapacağı grup toplantısı öncesi kentin çeşitli noktalarına dikkat çeken afişler asıldı. 

"Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" sözünün asılı olduğu billboardun önünde fotoğraf çekinen Kılıçdaroğlu, afişleri provokasyon olarak değerlendirdi.

"Koltuklarının ve hesap verecekleri suçlarının telaşındalar"

Afişlere ilişkin bir değerlendirme de terör suçlamasıyla Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan açıklama geldi.

Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde;

"Halkın açlığı, yoksulluğu, işsizliği iktidarın umurunda değil. Onlar ballı maaşlarının, koltuklarının ve hesap verecekleri suçlarının telaşındalar. Bunun için de her türlü ayrımcılığı ve provokasyonu yapmaktan çekinmiyorlar maalesef. Ancak Elazığlı hemșehrilerim başta olmak üzere tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara asla alet olmayacaktır. Buradan memleketime, Elazığ'a özel selam ve sevgilerimi gönderiyorum"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1790918/elazigdaki-afislere-iliskin-selahattin-demirtastan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.