Hadi Özışık'tan Süleyman Soylu iddiası

Gazeteci Hadi Özışık, 2023 yılında AK Parti'nin seçimi kazanması durumunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını ileri sürdü.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2022, Salı - 16:06
Hadi Özışık'tan Süleyman Soylu iddiası

İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Süleyman Soylu  yeni bir parti kurmaya hazırlanıyor" iddiasının ardından Youtube kanalından açıklama yapan Özışık "2023 yılında Süleyman Soylu siyaseti bırakma kararı almış. 2023 yılında AK Parti kazanırsa, Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyaseti bırakacak.  Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgi" dedi.

"Süleyman Soylu düşmanı aday yapıldı"

İçişleri Bakanı'nı AK Parti içinde de  istemeyenlerin olduğunu belirten Özışık, son yerel seçimde Esenyurt'tan AK Parti adayı olan ve şu anda AK Parti'de Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Azmi Ekinci için şunları söyledi: "Süleyman Soylu'ya düşmanlık yapan bu adam Esenyurt'ta AK Parti adayı oldu ve seçimi kaybetti. Kendi partisinin bakanına kin duyan, nefret kusan bir adamı Esenyurt'a gönderdiler ve seçimi kaybetti. Haliyle Binali Yıldırım da seçimi kaybetti."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1791064/hadi-ozisiktan-suleyman-soylu-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.