Burak Deniz sessizliğini bozdu

Meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle Adana'da yaşadığı olaya ilişkin açıklama yapan Burak Deniz, " Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemedim. Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyuna böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
20 Eylül 2022, Salı - 17:31
Burak Deniz sessizliğini bozdu

Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Burak Deniz'in gittiği bir otelde taşkınlık çıkartarak Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle tartıştığı iddia edilmişti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen kavgaya ilişkin Burak Deniz günler sonra  sessizliğini bozdu. 

Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden olaya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım "

"Geçtiğimiz cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve bir çok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım. Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan Hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım."

" Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur"

" Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyuna böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1791192/burak-deniz-sessizligini-bozdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.