Özel, "Erdoğan iktidarı kaybetsin, Soylu ülkeden kaçmaya kalkar"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iktidarı kaybettiği gün ülkeden kaçmaya çalışacağını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 11:50
Özel, "Erdoğan iktidarı kaybetsin, Soylu ülkeden kaçmaya kalkar"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, katıldığı televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 "Erdoğan iktidarı kaybetsin, Soylu ülkeden kaçar"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun parti kuracağı veya siyaseti bırakacağı konusundaki iddialarla ilgili konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Soylu' nun iktidarı kaybetmeleri halinde ülkeden kaçamaya çalışacağını iddia etti.

Özel, " Bu milletin canını yakan her olayda madden ve manen mücadele etmesi gerekirken bir bakıyorsunuz o pisliğin içinde. En azından fotoğraf çektirmiş. Normal bir gün duramaz. 'Ben Erdoğan varsa varım yoksa yokum' diyor. 'İlk uçakla kaçmam lazım' mantık bu. Bunu böyle söyleyemeyip tersinden söylüyor. Süleyman Soylu, Recep Tayyip Erdoğan iktidarı kaybettiği gün bu ülkeden kaçmaya kalkar" diye konuştu.

"Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur Kesin Demiyoruz"

CHP'li Özgür Özel, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin konuştu.

Özel, ''Bize sorarsanız biz aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu isteriz.  Ekrem beyin de gönlünde, ilk günden beri bu ittifaka gönül, gayret veren, her türlü fedakarlığı gösteren genel başkanımızın 6'lı masadan aday olarak çıkmasını ister. Adayımız Kılıçdaroğlu'dur kesin böyle bir şey demiyoruz. Altılı masadan kesin karar çıkana kadar biz pozisyonumuzu koruyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1791777/ozel-erdogan-iktidari-kaybetsin-soylu-ulkeden-kacmaya-kalkar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.