Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'a görevi bırakma çağrısı

Hak-İş Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, mevcut Başkan Mahmut Arslan'a değişimin önünü açması için görevi bırakma çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 13:16
Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'a görevi bırakma çağrısı

HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (Hak-İş) bağlı Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Başkan Vekili Hüseyin Öz, sendikanın 14'üncü Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağını açıkladı.

Özlü, mevcut Başkan Mahmut Arslan'a da 2019 yılındaki sözlerini hatırlatarak görevi bırakma çağrısında bulundu.

" 2019’daki sözlerinizin gereğini yapın"

Değişimin önünün açılması gerektiğini vurgulayan Özlü, şunları söyledi:

Genel başkanımızla biz 28 yıldır beraber yol yürüdük. Kendisinin bu teşkilat içerisinden 20 yıllık genel sekreterlik dönemi var, bir 20 yılda genel başkanlık dönemi var. Genel başkanımız 69 yaşında. Genel başkanımız 2019 yılında gerçekleştirilen genel kurulda “Bu benim son kongrem. Hepimiz faniyiz” dedi. 

Dolayısıyla biz genel başkanımıza o gün hangi ruh haliyle, hangi düşüncülerle bu teşkilatın istikbali için, bu teşkilatın geleceği için bunları ifade etmişse, o koşullar bugün dünden daha fazla geçerli olduğunu ifade ederim.

Ben kendisine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kıymetli genel başkanım, dün olduğu gibi bugün de aynı olgunluğu gösterip, 2019’daki HAK-İş kongresindeki sözlerinizin gereğini yapın ve değişim önünü lütfen açın.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1792135/hak-is-baskani-mahmut-arslana-gorevi-birakma-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.