Antalya'da üvey baba dehşeti! Acımasızca dövdü

Antalya'da imalathanede beraber çalıştığı 14 yaşındaki üvey oğlunu tekme tokat döven şahıs tutuklandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 15:50
Antalya'da üvey baba dehşeti! Acımasızca dövdü

Olay, Antalya'nın Sarılar Mahallesi'nde 8 Eylül Perşembe günü Muhittin Ersoy Bulvarı üzerindeki bir gıda imalathanesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezine gelen küçük yaşta bir çocuğun dövüldüğü ihbarı üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipleri harekete geçti.

İmalathaneye gelen ekipler,  14 yaşındaki  M.E.T.’nin üvey babasının kendisini sürekli dövdüğünü söylemesi üzerine, baba K.S.'yi karakola götürüldü

Gözaltına alınan üvey baba K.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, çocuğun annesinin eşinden şikayetçi olmadığı bildirildi.

14 yaşındaki çocuk ise olayın ardından Sosyal Güvenlik Kurumuna gönderildi.

Yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1793339/antalyada-uvey-baba-dehseti-acimasizca-dovdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
Efe Altan
21 Eylül 2022, 19:40
Erkekge bak erkege garip savunmasiz bicare uvey ogluna iskence eden sadist.Allan önce o cocugun anasinin belasini sonrada senin versin ins.
Sem sem
26 Eylül 2022, 01:03
O. Çocugu o cocugamı yetti gücün kendin gibi adamların karsısına cık bakalım inşallah cezaevinde birileride senin bogazını oyle sıkar ama inşallah sen geberirsin o anne müsveddeside geberir umarım daha fazla üremeden iki pislik yok olun