Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Central Park' eleştirisi

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, "ABD'de, Central Park'ta çok az korumayla yürüyüş yapan ve her kesimden insanlarla rahatça sohbet edebilen Cumhurbaşkanı, kendi ülkesinde bin kişilik koruma ordusuyla ve yüzlerce araçlık konvoyla gezmemelidir! Aynı samimiyeti, muhabbeti ve hoşgörüyü kendi vatandaşına da göstermelidir" dedi.
Ecem Çetin
|
21 Eylül 2022, Çarşamba - 16:28
Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Central Park' eleştirisi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyareti sırasında Central Park’ta gezerken çekilen görüntüleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüntülere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden peş peşe paylaşımlarda bulundu. 

" Aynı samimiyeti  kendi vatandaşına da göstermelidir"

"Aynı samimiyeti, muhabbeti ve hoşgörüyü kendi vatandaşına da göstermelidir " diyen Karamollaoğlu "Tıpkı New York Central Park'ta nasılsa; Ankara Altınpark'ta, İstanbul Taksim'de, İzmir Kordon'da, Diyarbakır Sur'da da aynı şekilde insanıyla hemhâl olacak bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var." dedi. 

"İnsanının dertlerine kulak tıkayan bu anlayışa son vereceğiz!"

Karamollaoğlu "ABD'de, Central Park'ta çok az korumayla yürüyüş yapan ve her kesimden insanlarla rahatça sohbet edebilen Cumhurbaşkanı, kendi ülkesinde bin kişilik koruma ordusuyla ve yüzlerce araçlık konvoyla gezmemelidir! İşte biz, ülkemizde böyle bir siyasi anlayışın ve toplumsal iklimin hakim olması için gayret gösteriyoruz. Biz Saadet Partisi olarak; Vatandaşına tepeden bakan, insanının dertlerine kulak tıkayan bu anlayışa son vereceğiz! " ifadelerini kullandı. 

"Kutuplaşmayı körükleyerek ayakta kalmaya çalışan zihniyetlere de son vereceğiz "

Saadet lideri, daha sonra şunları yazdı:

"Toplumsal kutuplaşmaya da bu kutuplaşmayı körükleyerek ayakta kalmaya çalışan zihniyetlere de son vereceğiz. Bu topraklarda herkes için adaleti hakim kılacak, hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz. En başta enflasyonu kontrol altına alacak, kötü ekonomik gidişata dur diyeceğiz "

"Şahsiyetli dış politikadan ise asla taviz vermeyeceğiz"

"Saadet Partisi iktidarında; vatandaşlarımız devletin soğuk yüzünü, çatık kaşını değil, her konuda sosyal devletin mütebessim yüzünü görecek, şefkatini her daim yanında hissedecek. Şahsiyetli dış politikadan ise asla taviz vermeyeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1793727/temel-karamollaoglundan-cumhurbaskani-erdogana-central-park-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.