Yetkin Öztürk'ten AK Parti ve MHP'ye "su üzerinden siyaset yapmayın" eleştirisi

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ak Parti ve MHP’li Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi üyelerinin su üzerinden siyaset yaptıklarını belirterek Sudan siyaset yapmayı bıraksınlar. Önce nalıncı keser gibi habire kendilerine yontuyorlar. Bir çıksınlar baksınlar bakalım doğalgaz, elektrik faturaları ne?” diye sordu.
Ersin Küçükbarak
|
22 Eylül 2022, Perşembe - 21:50
Yetkin Öztürk'ten AK Parti ve MHP'ye "su üzerinden siyaset yapmayın" eleştirisi

Yetkin Öztürk Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Su fiyatlarının Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yüzde 50 indirilmesine ilişkin değerlendirmesinde, Cumhur İttifakı üyesi Ak parti ve MHP’li Belediye Meclis üyelerinin yaklaşımını eleştirdi.

“AK Partili arkadaşlar, sudan siyaset yapıyorlar” diyen Öztürk şöyle devam etti:

“Şuanda en ucuz şey su”

“ Sudan siyaset yapmayı bıraksınlar. Önce nalıncı keser gibi habire kendilerine yontuyorlar. Bir çıksınlar baksınlar bakalım doğalgaz, elektrik faturaları ne. İki gün önce bir tatlıcıya girdik. 12 bin 500 Lira fatura gelmiş. Kiran ne kadar? 10 bin TL. Kirandan fazla elektrik geliyor. Kış geldi şimdi. Eylül girdiği anda havalar soğur. 1 hafta sonra insanlar için ısınma süreci başlayacak. Doğalgaz faturalarına baksınlar. Şuanda en ucuz şey su.”

“ Havadan civadan konuşup da sudan siyaset yapmasınlar. Biz buna şark kurnazlığı diyoruz. Mansur bey her türlü çökmeye çalışıyorsunuz, her anlamda engellemeye çalışıyorsunuz sonra geçip bu tarafa da gülücüklerle 'bizde şuna destek verdik, biz buna destek verdik' sanki ulufe dağıtıyorlar. Öyle bir şey olabilir mi? Belediyenin yapması gereken, zorunlu işleri var. Siz suya bunu yaptığınız zaman buradan ne bekliyorsunuz? Ondan sonrada geçip Mansur bey neden metro yapmıyor? Mansur bey şunu niye yapmıyor diyorlar? "

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Mansur Yavaş’ın mazbatasını almasından hemen sonra metro kesintilerinin 5 kat arttığına da işaret etti.

“Havanda su döverler, sudan siyaset üretmesinler”

Öztürk, “Dolayısıyla bunu çok doğru bulmuyorum. Grup başkanı olarak Meclis üyelerini toplasınlar. Ortak akılda buluşsunlar. Makulde buluşsunlar. Mansur beyi engellemeye çalışarak, hiç bir şey yapamazlar. Havanda su döverler, sudan da siyaset üretmesinler. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/1796758/yetkin-ozturkten-ak-parti-ve-mhpye-su-uzerinden-siyaset-yapmayin-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.