Yetkin Öztürk: "Umut olarak vatandaş İYİ Parti’yi görüyor"

İyi parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, vatandaşın Meral Akşener’i bir umut ve sigorta olarak gördüğünü söyledi.
Ersin Küçükbarak
|
22 Eylül 2022, Perşembe - 23:47
Yetkin Öztürk: "Umut olarak vatandaş İYİ Parti’yi görüyor"

Yetkin öztürk, Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’nin 81 vilayetini gezdiğini şimdi 2. Tura başladığını belirtti.

Akşener’in bazı illere birden fazla gittiğini, şimdi ikinci turda 29 il gezisini tamamladığını anlatan Öztürk, 500’ün üzerinde ilçeye de gidildiğine işaret etti.

 Öztürk, Meral Akşener ve parti kurmaylarının kanaat önderlerini, iş insanlarını dinlediğini, esnaf ve vatandaşla dertleştiğini ifade etti.

Bu çerçevede Eylül ayında başkentte de “Büyük Ankara Buluşmaları”na başladıklarını hatırlatan Öztürk, 4 ilçede Akşener’in halkla buluştuğunu söyledi.

Öztürk, Ankara’da gezilen ilçe sayısını 18 olarak açıkladı.

“Vatandaş kendisine ulaşan otobüs üzerinden hitap etmeyen siyasetçi istiyor” diyen Öztürk, özellikle kadınlar ve gençlerin Akşener’e büyük ilgi gösterdiğinin altını çizdi.

“Vatandaş sizden ne bekliyor? hem İYİ Parti hem 6’lı masa yeterince umut olabiliyor mu? Bu yönde eleştiri alıyor musunuz?” sorusu üzerine Öztürk şunları dile getirdi:

“Şöyle 3 gün boyunca sahada gezdiğimizde vatandaş bu konuda gerçekten genel başkanımızı bir sigorta olarak görüyor. Genel başkanımızın sahada olması, vatandaşla buluşması takdir edersiniz ki bu kadar az koruma sayısıyla vatandaşla iç içe sarılarak, omuz omuza, yan yana yürüyor. Sadece arkadaşlar yolun açılmasını sağlıyor. Yoksa vatandaşa bir engel söz konusu değil. Dolayısıyla genel başkanımıza bir umudun olduğunu net bir şekilde ifade ediyorlar ve inanın çoğu ‘abla bizi kurtar, anne bizi kurtar’ şeklinde yaklaşımların tamamı. Çünkü umut olarak vatandaş İYİ Parti’yi görüyor. Bu manada Millet İttifakı’na bir güven var. 6’lı masaya güvenmiyor vs gibi bize eleştirisel özellikle 3 gün içerisinde 4 ilçemizde böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1796806/yetkin-ozturk-umut-olarak-vatandas-iyi-partiyi-goruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.