Selçuk Özdağ'dan 'Başbakanlık' çıkışı

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Altılı masanın seçimleri kazanması halinde başbakanın Gelecek Partisi’nden olacağını söyledi. Özdağ Altılı masanın adayının da belli olduğunu ifade etti.
Onur Çetinkaya
|
23 Eylül 2022, Cuma - 09:34
Selçuk Özdağ'dan 'Başbakanlık' çıkışı

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, 2023 seçimleri ve cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı belli 

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile konuşan Özdağ, Altılı masanın adayının belli olduğunu söyledi.

Selçuk Özdağ, "Seçim kararı alındıktan bir hafta sonra adayımızı açıklayacağız. Bu aday herkesin, sosyalistlerin, ulusalcıların, Atatürkçülerin, milliyetçilerin, muhafazakârların, sağcıların ve solcuların hepsinin oy vereceği bir isim olacak." diye konuştu.

Özdağ'dan 'Başbakanlık' çıkışı

Seçimlerden üç yıl sonra güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçileceği vurgusu yapan Özdağ, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi  Halkla İlişkiler Başkanı, "Cumhurbaşkanlığı’nı geçmişle ilgili de yargı gereğini yapsın sonra güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceğiz. Orada Gelecek Partisi’nden başbakan olacak. Sayın Meral Akşener, daha önce ‘Başbakanlığa adayım’ demişti. O önce konuştu, biz şimdi konuşuyoruz. Çünkü şimdi hak bizim. Çünkü bizim koltuğumuzu çaldılar. Bir gece geldik, koltuğumuz yok. O koltuğu bize millet vermişti, millet şimdi ‘O koltuğu size yeniden vereceğiz’ diyor. Birileri o koltuğu çalsa da millet bize geri verecek. Başbakanlık öncelikle bizim hakkımız."  ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Özdağ sandığa inandıklarını dile getirdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1796921/selcuk-ozdagdan-basbakanlik-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.