AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Mamak'ta partililer buluştu

Ankara'nın Mamak ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 2023 seçimini açık ara önde kazanacaklarını söyledi. Ünal "Milletimiz dün olduğu gibi bugün de Ak Parti'ye desteğini sürdürecek ve 2071'e emin adımlarla yürüyeceğiz' dedi.
Ankara Masası
|
23 Eylül 2022, Cuma - 12:07
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Mamak'ta partililer buluştu

AK Parti Mamak İlçe Danışma Toplantısına, Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Mamak ilçe başkanı Erhan Sarıgöl ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ünal, partililere 2023 seçimlerine ilişkin mesajlar verdi. 

Milletin Ak Parti'ye desteğini süreceğini belirten Ünal " 2023'te açık ara önde iktidara geleceğiz" dedi. Ünal, AK Parti'nin 2071 hedefine emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti.

"20 yıldan beri iktidarda olan milletin kendisi"

Ünal, AK Parti iktidarında devletin imkanlarının milletin hizmetine sunulduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişte vesayet odakları bu devletin imkanını sadece belli bir zümreye sunuyorlardı. Anadolu'nun evlatlarının iktidar olduklarında başlarına ne geldiğini gördük biz. Adnan Menderes'in Fatin Rüştü Zorlu'nun Hasan Polatkan'ın başına ne geldiğini gördük. Bu ülkenin evlatları iş başına geldiğinde ya darbeyle ya muhtırayla ya irtica kampanyasıyla ne yapılırdı, görevden uzaklaştırılırdı. Bir şeyi unutmayalım, bunu sürekli tekrar ediyorum, 1960 ile 2002 arasında 42 yılda bu ülkede 38 hükümet değişti. Yani Anadolu'dan millet seçmiş göndermiş, Ankara'nın karanlık tünellerinde ne olmuş, ayak oyunlarına, darbelere, muhtıralara milletin seçtiği iktidarlar kurban edilmiş. 42 yılda bir hükümetin ortalama süresi ne kadar, 1,5 yıl ortalama görev süresi, 1.5 yıl olan bir hükümet hizmet üretir mi? Üretemez. Şimdi 20 yıldan beri iktidarda olan AK Parti değil, 20 yıldan beri iktidarda olan milletin kendisi. Niye biliyor musunuz? Çünkü AK Parti'yi millet seçiyor. AK Parti milletin teveccühü ile AK Parti'

"AK Parti'nin yıllardır iktidarda olmasının sırrı..."

İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, toplantıya katılanlara teşekkürlerini iletti.

Sarıgöl 'Her zaman olduğu gibi yine düğümüz, bayramımız diye hitap ettiğimiz ilçe danışma meclisinde siz kardeşlerimle teşkilat mensuplarımızla beraberiz. Toplantımızın partimiz, ilçemiz siz değerli teşkilat mensuplarımız ve Mamakımız için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Kuruluşundan bugüne Mamak teşkilatımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza; gayretleri emekleri, sadakatleri için şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli büyüklerimizden ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Teşkilatlarımız davamızın temelidir. Ak Parti'nin bunca yıldır belediyelerde ve hükümette, iktidarda bulunuyor olmasının sırrı teşkilatlarımızda görev alan ana kadememiz gençlik kollarımız kadın kollarımız ve mihenk taşlarımız mahalle başkanlıklarımızda gizlidir." ifadelerini kullandı.

Murat Köse: Hizmet üreten belediyecilik anlayışına sahibiz

Toplantıda konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçenin her noktasında yatırımlarla tüm vatandaşları kucaklayan bir hizmet anlayışlarının olduğunu belirtti.

Köse konuşmasının devamında... 'Mamak'ta tüm vatandaşların gönlüne girmeliyiz, 7'den 70'e her vatandaşımızın daha mutlu yaşayacağı bir Mamak hayali ile hizmet etmeyi sürdürüyoruz, Ankara'nın en çok hizmet üreten belediyecilik anlayışına sahibiz' ifadelerini kullandı.

Murat Köse, ' Göreve geldiğimizden bu yana Mamak'ta engelli vatandaşlara, gazilere, şehit ailelerine, öğrencilere ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyoruz ve durmadan yorulmadan hizmet aşkı ile yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Mahir Ünal, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye ilçeye kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1797224/ak-parti-grup-baskanvekili-mahir-unal-mamakta-partililer-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.