En başarılı CHP'li büyükşehir belediye başkanı!

SONAR Araştırma tarafından yapılan "En başarılı CHP'li büyükşehir belediye başkanları" araştırmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ilk sırayı aldı.
Ankara Masası
|
23 Eylül 2022, Cuma - 16:16
En başarılı CHP'li büyükşehir belediye başkanı!

SONAR Araştırma tarafından 1 haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasında en başarılı CHP'li büyükşehir belediye başkanları araştırması gerçekleştirildi. 

CHP'li başkanların yönettiği illerin ilçelerinde ortalama 500 kişi ile telefon ve yüz yüze yapılan anketin  hata payı yüzde 0.95, güvenlik sınırı içinde yüzde 3 olarak açıklandı.

Ankette ise çarpıcı sonuçlar yer aldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, isimleri gündemden düşmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı geride bıraktı.

Katılımcılara "En başarılı CHP'li belediye başkanı kim?" sorusu yöneltilirken,   Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 60,3 ile birinci sırada yer aldı.

Çerçioğlu'nu yüzde 52.4'le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yüzde 51.6'yla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti.

İşte anket tablosu:

http://www.ankaramasasi.com/haber/1797714/en-basarili-chpli-buyuksehir-belediye-baskani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
hüsnü kutluer
23 Eylül 2022, 21:04
Bencede en başarılı