Engin Altay: CHP'lilerin adayı Kılıçdaroğlu'dur, yakışan da odur

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "​​​Benimle misiniz, karar verin" çıkışına ilişkin "Altılı masanın adayı noktasında ağzımdan laf çıkmaz. Bu ehliyet bende yok. Ama CHP’nin bütün üyelerinin ve CHP’nin bütün seçmenlerinin adayı, Sayın Genel Başkan’ımızdır. Yakışan da odur” açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
23 Eylül 2022, Cuma - 17:06
Engin Altay: CHP'lilerin adayı Kılıçdaroğlu'dur, yakışan da odur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir'de katıldığı programda " Benimle misiniz, karar verin" çıkışının ardından CHP'lilerden destek mesajları paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması altılı masanın Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik olarak değerlendirildi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Kılıçdaroğlu'nun dikkat çeken çıkışına ilişkin "Gayet beklenen, olması gereken bir çıkış. CHP içinde ve genel kamuoyunda bazı şeylerin artık tartışılmaması gereken bir noktadayken bilerek ya da bilmeyerek bu konuların tartışılmasına vesile olabilecek kimi söylemlerle ilgili bir çıkış. Kemal Bey’in kararlılığını gösteren bir çıkış” diye konuştu.

" Yakışan da odur"

CHP'lilerin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun altını çizen Altay "Kemal Bey, bizim adayımız, cumhurbaşkanı adayımız. Kemal Bey’in de altını çizdiği bir şey var. Orta yerde Altılı Masa var. Altılı Masa ile Genel Başkan’ımızın, liderlerle ayrı ayrı, hep birlikte yaptığı temas ve görüşmeler var. Oradan ne çıkar, ben onu bilemem, o konuda da laf söyleyemem. Altılı Masa’nın adayı noktasında ağzımdan laf çıkmaz. Bu ehliyet bende yok. Ama CHP’nin bütün üyelerinin ve CHP’nin bütün seçmenlerinin adayı, Sayın Genel Başkan’ımızdır. Yakışan da odur” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1797907/engin-altay-chplilerin-adayi-kilicdarogludur-yakisan-da-odur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.