Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Çelik, Vali Şahin ile istişarelerde bulundu

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ankara Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek, ilçede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Büşra Bayrak
|
21 Eylül 2020, Pazartesi - 15:50
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Çelik, Vali Şahin ile istişarelerde bulundu

Vali Vasip Şahin ile Şereflikoçhisar’ın kültür, turizm, istihdam ve ekonomik alanlarda kalkınmasına katkı sağlayacak olan projeler konusunda ikili görüşmede bulunan Belediye Başkanı Çelik, tarihi Sultan Alaaddin (Kurşunlu) Cami Külliye Projesi ve Tuz Gölü kenarında devam eden günü birlik turistik tesis projesi hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme olumlu geçti

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Çelik, ‘’Ankara Valimiz Sayın Vasip Şahin ile olumlu geçen bir görüşme sağladık. İlçemizin en önemli tarihi değerlerinden olan Kurşunlu Cami külliye projesi konusunda istişarelerde bulunduk. Tuz Gölü kenarında devam eden günü birlik proje konusunda da taleplerimiz olumlu karşılandı. Gölün etrafında bulanan 400 bin metre karelik alanın mera komisyonu tarafından vasfının değiştirilerek 81 ilimizin sembolik yapılarının inşa edileceği yöresel ürünlerin sergileneceği “Kültür Sokağı” projesini hayata geçirmek istiyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesi ile birlikte hem turizm konusunda, hem ekonomik alanda hem de istihdam konusunda ilçemize ciddi derece katma değer sağlanacaktır. Şereflikoçhisar için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/180135/sereflikochisar-belediye-baskani-celik-vali-sahin-ile-istisarelerde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.