Karamollaoğlu, "Beni altılı masaya Erdoğan itti"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisini muhalefetin oluşturduğu altılı masaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ittiğini söyledi. Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında konuştu.
Onur Çetinkaya
|
27 Eylül 2022, Salı - 09:10
Karamollaoğlu, "Beni altılı masaya Erdoğan itti"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'yle birlikte bulundukları altılı masa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Beni Altılı masaya Erdoğan itti"

Temel Karamollaoğlu açıklamalarında Erdoğan ile geçen yıl yaptığı iki görüşmeye dikkati çekti  'anlaşamamakta anlaştıklarını' söyledi. Sözlerine devam eden Saadet Partisi lideri, anlaşmazlık sonunda ise kendisini altılı masaya bir bakıma Erdoğan'ın ittiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diyalog kurabildiklerine değinen Karamollaoğlu, "Dünyadaki liderlere bakınca en kıdemli iki, üç lider var. Onlardan biri de Sayın Cumhurbaşkanı. Diyalog kurmakta rahat. Bir de içerde kurmuş olsaydı bu diyaloğu. Ancak artık kendi arkadaşlarıyla bile konuları enine boyuna tartışmıyor." ifadelerini kullandı.

Altılı masa adayı 

Kemal Kılçdaroğlu ve altılı masa adayının kim olacağına dair ise Temel Karamollaoğlu, "Buna yanıt vermem. Seçim tarihi kesinleşince, adayımızı belirleriz." diye konuştu.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün isminin masaya gelmesi konusunda yorum yapan Saadet Partisi Genel Başkan," Bunun için erken. Geçen sefer teklif ettim, Sayın Kılıçdaroğlu benimsedi ama olmadı. Şu an erken. Bizim masada gündeme gelmedi. Bunu konuşmak gereksiz.Masada konuşulacak olan isimler değil, politikalar.Seçimlerden itibaren hangi adımları atacağız; temel prensipleri ortaya koyup yol haritası çıkaracağız." açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1802507/karamollaoglu-beni-altili-masaya-erdogan-itti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.