LC Waikiki'den dikkat çeken LGBT kararı!

LGBT lobisinin dünyaca ünlü markaları etkisi altında aldığı son dönemlerde sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan LC Waikiki'nin aldığı karar gündem oldu. Marka, çalışanlarına mail atarak, LGBT çağrışımı yapan renkleri ve simgeleri ürünlerinde kullanmama talimatı verdi.
Büşra Ünal
|
05 Ekim 2022, Çarşamba - 19:26
LC Waikiki'den dikkat çeken LGBT kararı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi Açılış Töreni'nde, grubun çalışanlarına gönderdiği, "Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var" mailinden bahsederek marka yöneticilerini tebrik etti.

Bakan Varank, LC Waikiki'nin sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olduğunu dile getirerek, LGBT dayatmasına ve aile yapısının "cinsiyetsizlik" ile altının oyulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi:

"Yaptığı hayırlarla herkese örnek olan bir grup ama buraya gelirken bir haber okudum ve bu işe de imza attılarsa, haber doğruysa ben kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Grup, çalışanlarına bir elektronik posta göndermiş ve demiş ki 'Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var, sorumluluğumuz var.' Dünyada bir LGBT dayatması varken, bir cinsiyetsizlik dayatması varken LC Waikiki'nin bu inisiyatifi almasını da ben çok değerli buluyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kimse kusura bakmasın, siz ne yapıyorsanız yapın ama cinsiyetsizliği dayatırsanız, aile mefhumunun altını oymaya devam ederseniz ki biz de kimseye 'eyvallah' demeyiz, bunun karşısında dururuz. Böyle markaların gerisinin geleceğine de inanıyorum. Biz aileyi savunmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz."

Küçük: “4 kıtaya ihracat yaparken, ülkemizi lojistik üs olarak konumlandırıyoruz”

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken LC Waikiki'nin Yönetim Kurumu Başkanı Vahap Küçük ise, "LC Waikiki olarak, 4 kıtada, 56 ülkede bin 200’den fazla mağazamızla 1 milyon 800 bin metrekarede müşterilerimize ulaşılabilir modayı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhracattaki rolümüzle ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamayı en önemli sorumluluğumuz olarak görerek ülkemizin bayrağını yurt dışında da dalgalandırmayı hedefledik. Bugün kendi üretim tesislerimizde 10 bin, tedarikçilerimizde ise 150 bin bin vatandaşımıza iş imkanı sağlıyoruz. Uluslararası pazarlarda sürdürülebilir büyümemizi sağlamak için üretim yatırımlarımız kadar lojistik ağımıza yaptığımız yatırımlar da önemli." diye konuştu.

"LC Waikiki’nin lojistik merkezi toplam alanı 785 bin metrekareye ulaştı"

Konuşmasında LC Waikiki’nin küresel büyüme planlarına da değinen Küçük, “Bu çerçevede yaptığımız yatırımlarla bugün; İstanbul, Aksaray ve Yalova ile birlikte LC Waikiki’nin yurt içinde 685 bin metrekare, yurt dışında 100 bin metrekare olmak üzere lojistik merkezi toplam alanı 785 bin metrekareye ulaştı. Yalova Lojistik Merkezi’nin haftalık sevk kapasitesi ise 1-1.5 milyon adet ürün olacak. Bu yıl, 8 yeni ülkeye giriş yaparak, yurt dışında 120, yurt içinde 30 olmak üzere toplam 150 yeni mağaza açacağız. Ciro büyüklüğümüzü de geçen yıla göre yüzde 80 artırarak, 66 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1819398/lc-waikikiden-dikkat-ceken-lgbt-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.