Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi, Devlet Bahçeli'yi hedef aldı

Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili çirkin bir yakıştırmada bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
06 Ekim 2022, Perşembe - 16:15
Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi, Devlet Bahçeli'yi hedef aldı

Saadet Partisi'nde Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olan ve bir dönem Araklı belediye başkanlığı da yapan Ümit Çebi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda siyasi etiğe sığmayacak ifadeler kullanan Çebi,  "MHP genel başkanının bu ülkeye tek faydası çocuğunun olmamasıdır. Allah ne ederse güzel eder." dedi.

Devlet Bahçeli ile ilgili skandal sözler sarf eden Çebi'nin paylaşımı büyük tepki çekti.

Saadet Partisi bu sözler üzerine harekete geçti.

Çebi, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın yaptığı açıklamada, “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyerek yola çıkmış ve yarım asrı aşkın bir süredir de bu anlayışla yoluna devam eden Milli Görüş Hareketimizin ilkeleri ile asla bağdaşmayan açıklamalarda bulunan Ümit Çebi Yüksek Disiplin Kurulumuza sevk edilmiştir.

Hiçbir insana söylenmeyecek ve hiçbir insanın da hangi sebeplerle olsun kullanmaması gereken bu ifadeleri asla tasvip etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verdi.

Ümit Çebi de, "Meydanlarda ve TV'lerde milli görüşün tek partisi saadet partimiz hakkında illet, zillet ve hainlerle birlikte olma iftiralarında bulunan, MHP Genel Başkanı hakkında attığım bir tweetten dolayı genel merkezim tarafından, yüksek disiplin kuruluna verilmiş bulunmaktayım." açıklaması yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1821108/saadet-partisi-gik-uyesi-umit-cebi-devlet-bahceliyi-hedef-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Osman
06 Ekim 2022, 23:59
Tam bir ahlaksızlık.