Baki Demirbaş'tan ABB'ye ulaşım eleştirisi

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçeye gelen öğrencilerin ulaşımda sıkıntı çektiğini belirterek, aylardır ABB'nin soruna çözüm bulamadığını söyledi. Duraklarda uzun sıraların oluştuğunun altını çizen Demirbaş, öğrencilerin okula geç kalma endişesi yaşadığının altını çizdi.
Ankara Masası
|
09 Ekim 2022, Pazar - 14:51
Baki Demirbaş'tan ABB'ye ulaşım eleştirisi

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali "Tam Bana Göre Festivali" Ankara’da devam ediyor.

Festivalin dördüncü gününde de etkinlik ziyaretçilerle buluşurken, belediyeler stantlarında ilçelerini tanıtıyor.

Festival çoşkusu ise Ankara Masası, Kanal 5, Redaktör Haber ve Medyaankara’dan oluşan Başkent Medya Platformu'nun ortak yayınıyla gün boyu izleyicilere ulaşıyor. Canlı yayınlara ise birbirinden önemli isimler konuk oluyor

Konuklardan birisi de Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş oldu.

Demirbaş, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verirken, okulların açılmasıyla birlikte ilçeye öğrenci akını olduğunu söyledi.

Öğrencilerle sık sık buluştuğunun altını çizen Baki Demirbaş, ulaşım sorununa dikkat çekti.

"Endişeleri okulumuza ne zaman gideceğiz"

Durakların oldukça kalabalık olduğuna vurgu yapan Demirbaş "Üniversiteler açılmadan önce Mansur beyin bir tweeti vardı. Otobüslerle ilgili bir sorun yaşanmayacak diye. İnanın yurtlarımız öğrenci almaya başladığı günden itibaren hemen hemen her gün durakta bekleyen kardeşlerimizi ziyaret ettim.  En büyük endişeleri okulumuza ne zaman gideceğiz, işimize geç kalacağız mı?" diye konuştu.

"İki üç hafta oldu ben daha bir çözüm göremedim"

Konuyu EGO Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısına aktardığını ifade eden Demirbaş "'Burada arkadaşlar mağdur oluyor, derslerine yetişemiyorlar, akşam gelişte sıkıntı yaşıyorlar' dedim. Bunlar çözülecek başkanım dedi ama iki üç hafta oldu ben daha bir çözüm göremedim." şeklinde konuştu.

Demirbaş sözlerine şöyle devam etti:

Halen duraklarda büyük bir kuyruk var. Otobüsler çok kalabalık bir vaziyette gidip geliyorlar. Çok konforluda gitmiyorlar. Maalesef bu konuda bir çözüm üretemedi büyükşehir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1825722/baki-demirbastan-abbye-ulasim-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.