Mardin'de "muştalı olduğu ileri sürülen çocuğu" dövdüğü iddia edilen antrenör tutuklandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, elinde muşta olduğu ileri sürülen 9 yaşındaki çocuğu yere fırlatma görüntüleri tepki çeken antrenör, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Büşra Ünal
|
10 Ekim 2022, Pazartesi - 22:57
Mardin'de "muştalı olduğu ileri sürülen çocuğu" dövdüğü iddia edilen antrenör tutuklandı

Olay, dün Kızıltepe Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan Kızıltepe Stadı'nda meydana gelmişti. Bir antrenörün bir çocuğu darp ediyor görünen görüntüler sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Görüntülerde çocuğu darp ettiği ileri sürülen şahsın Kızıltepe'de özel bir lisede beden eğitimi öğretmenliği ve bir futbol takımının futbol okulunda antrenörlük yapan C.K. olduğu açıklanmıştı. Dayak yediği ileri sürülen çocuğun ise 9 yaşındaki Y.Ö. olduğu bildirilmişti. Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada yankı uyandıran görüntülerden sonra C.K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan C.K., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Şiddet diye tabir edilen görüntülerde antrenör, çocuğun elinden muşta isimli aleti almaya çalışmaktadır”

Yaşanan olay üzerine Altınordu Futbol Kulübü, bir açıklama yayımlamıştı. "Bu Toprakların Çocukları" felsefesini şiar edinmiş bir kulüp olarak yaşanan olayları tasvip etmediklerini ve şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirten Kırmızı-lacivertli kulüp, açıklamasını şöyle sürdürmüştü:

“Yaşanan olayı incelediğimizde Mardin AFO antrenörlerimiz Erhan Kalkan ve Cemil Kuday sporcularına antrenman yaptırdığı sırada dışarıdan bir grup çocuğun oyuncularımıza sözlü dalaşma ve küfür etme olayı yaşanmasının ardından, antrenörlerimiz olaya dahil olarak ortamı sakinleştirmiştir. Antrenörlerimizin müdahalesinin ardından, sözlü münakaşa ortamı sakinleşse de; dışarıdaki çocuklar antrenman bitiminde bir araya gelerek sporcularımıza fiziksel saldırıda bulunmuştur. Sporcularımızın yardım çağrısı üzerine, Cemil Kuday koşarak olaya tekrar müdahil olmaktadır. Tesis çevresindeki çocuklar; muşta olarak tabir edilen, yumruk etkisini artıran, kemiklere zarar veren bir alet ile sporcularımıza saldırmaktadır. Şiddet diye tabir edilen görüntülerde yer aldığı üzere Cemil Kuday, koşarak saldırıda bulunan çocuğun elinden muşta isimli aleti almaya çalışmaktadır. Bu esnada çocuk, sinir krizine girerek kendisini kilitlemektedir. Antrenörümüz Cemil Kuday, çocuğun elinden muşta isimli aleti almaya çalışırken, çocuğun kendisini kilitlemesi üzerine çocuğu yakasından kaldırarak dizginlemeye çalışmaktadır. Görüntülerde yer alan kısım; maalesef bütün olay örgüsünün sadece bir parçasıdır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1827286/mardinde-mustali-oldugu-ileri-surulen-cocugu-dovdugu-iddia-edilen-antrenor-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.