Ümit Özdağ," Çelebi'yi 3 defa davet ettim"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi'ye 3 defa davette bulunduğunu Çelebi'nin de teklifi kabul ettiğini söyledi. Özdağ, "Ama Zafer Partisi arkadaşa ağır geldi" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
12 Ekim 2022, Çarşamba - 13:14
Ümit Özdağ," Çelebi'yi 3 defa davet ettim"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, katıldığı televizyon programında AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi hakkında konuştu.

Hem Atatürk’ün askeri hem de Erdoğan’ın milletvekili olunmaz. Erdoğan’ın en büyük siyasal rakibi Mustafa Kemal Atatürk’tür diye konuşan Özdağ, 4 bin senelik Türk tarihinde ilk defa devlet bir cemaatler ve tarikatlar federasyonu haline gelmiştir. Erdoğan hala Atatürk’ün kalan mirasıyla da mücadeleye devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

"Çelebi'yi 3 defa davet ettim"

Mehmet Ali Çelebi'nin askerlik unvanını kaybettiğini de söyleyen Ümit Özdağ, "Şimdi bir eski asker, emekli üsteğmen ama bence artık o niteliğini de yitirmiştir. Her üniforma giyen asker kabul etmemek lazım. Asker olmak için Atatürk’ün askeri olmak lazım" dedi.

Çelebi ile daha önce 3 kez görüştüklerini ve Zafer Partisi’ne katılmayı kabul ettiğini söyleyen Özdağ," Kamuoyuna ilk kez açıklıyorum. Memleket Partisi’nden ayrıldıktan sonra kendisiyle 3 defa Anadolu Kulübü’nde sohbet ettik. Ben Zafer Partisi’ne davet etmiştim. O da kabul etmişti. Mayıs ayında geleceğini söylemişti. Ama Zafer Partisi arkadaşa ağır geldi. Burada Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliği mücadelesi veriliyor. Burada Türkiye’nin örtülü istilasına karşı Sakarya’da mücadele eden Türk ordusu gibi tek direniş hattı oluşturmuş bir parti var. Öbür tarafta da iktidar çemberi üzerinden tekrar TBMM’ye girme kolaylıkları var" açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1830622/umit-ozdag-celebiyi-3-defa-davet-ettim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.