Bahçeli: “Kılıçdaroğlu ABD'de hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi?”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya mitinginde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu ABD'ye gitti. Gizemli toplantılar yaptı. Pensilvanya istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir. A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi?" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Ekim 2022, Pazar - 17:51
Bahçeli: “Kılıçdaroğlu ABD'de hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi?”

MHP lideri Bahçeli, Konya'da "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini eleştirdi.

“Kılıçdaroğlu ABD'ye gitti. New York'ta sokağa düştü” diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir”

“Gizemli toplantılar yaptı. Pensilvanya istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir. A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi? Cumhurbaşkanı adaylığı için kimlerle temas içinde olduğu, izin ve icazet maksadıyla hangi kapıları aşındırdığı az çok malumunuzdur. Kılıçdaroğlu, zalimlerin içimize sızdırdığı truva atıdır. Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır.”

“Haçlıların bugünkü ortakları Kılıçdaroğlu ve diğer zillet ortaklarıyla aynı yolun yolcusudur.” diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Atatürk yaşasaydı kulaklarından tutup kapının önüne koyardı"

“Ecdadımızın emanetlerini yağma peşinde koşan zihniyet, Kılıçdaroğlu'nu kafese sokmuş, ele geçirmiş, boyunduruk altına almış. Atatürk'ün kurduğu parti rehin edilmiştir. CHP, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmuştur. HDP'ye bakanlık vaadinde bulunan bugünkü CHP'dir, terörle mücadeleye karşı çıkan bugünkü CHP'dir, FETÖ'ye el uzatan bugünkü CHP'dir. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkan bugünkü CHP'dir.

Aziz Atatürk yaşamış olsaydı bugünkü CHP yönetiminin gözünün yaşına bakmaz, kulaklarından tuttuğu gibi kapının önüne koyar, alayını birden kovardı.”

Bahçeli Bartın’da hayatını kaybeden madencilerin yanında olacaklarını da belirtti.

"Ailelerin yanındayız, yanında olacağız"

Devlet Bahçeli, "Bir avuç kömür için bir ömür veren, fedakar ve cefakar kardeşlerimizle birlikte ailelerinin yanındayız, yanında olacağız. Yaşanan acı hepimizin ortak acısıdır. Bir daha acılar yaşanmaması için önlem alınacak. Ailelerin yanındayız, yanında olacağız." İfadesini kullandı.

MHP lideri Bahçeli konuşmasında yaklaşan seçimlere de değindi. Bahçeli şöyle konuştu:

"Bizim adayımız belli, kararımız nettir"

“Türk milletinin birliği, dirliği ve Türkiye'nin küresel güç mertebesine ulaşması amacıyla geceyi gündüze katan Cumhur İttifakı oldukça, yenilmemiz ve yıkılmamızı bekleyen her zaman hüsranla tanışacaktır. Bundan kaçış yoktur.

Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit, an ve an yaklaşmakta çember daralmaktadır.

Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili sayısı ve siyasal destek itibarıyla çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi Grubu'nun ve Cumhur İttifakı'nın tezahür etmesidir. Samimi ve kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1840172/bahceli-kilicdaroglu-abdde-hangi-sozleri-aldi-hangi-sozleri-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.