Trabzonspor Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı

Süper Lig'in 10. haftasında taraftarların merakla beklediği Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasında ilk yarı Trabzonspor'un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.
Ersin Küçükbarak
|
16 Ekim 2022, Pazar - 20:49
Trabzonspor Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı


Maçın başında uzun yıllardır A takım forması giyen Necip Uysal’a siyah-beyazlı formayla 400. maçına çıktığı için plaket verildi. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, Bitexen Giresunspor maçının kadrosuna göre dört değişiklik yaptı.

Sakatlığı bulunan Romain Saiss yerine Francisco Montero'yu Tayyip Talha Sanuç'la birlikte savunmanın merkezinde görevlendiren Ismael, Gedson Fernandes'i kulübeye çekerek Salih Uçan'a orta sahada forma verdi. Tayfur Bingöl ve Nathan Redmond'u da yedek soyunduran siyah-beyazlı teknik adam, Georges-Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal'ı 11'de görevlendirdi.

Maça Beşiktaş: Ersin; Rosier, Tayyip, Montero, Masuaku; Josef; Ghezzal, Salih Uçan, Dele Alli, N'Koudou; Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Gomez ilk 11’i ile başladı.

Ali Şansalan'ın yönettiği karşılaşmada Maximiliano Gómez'in 11. dakikada gelen kafa golüyle Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Beşiktaş 29. dakikada beraberlik golünü attı. Trabzonspor’lu Jens Larsen ceza sahası içinde tehliyei savuşturmaya çalışırken ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle siyah beyazlılar beraberliği sağladı.

Ama golün hemen sonrasında bu kez hata Beşiktaş’tan geldi.

Masuaku’nun geri pasında topu iyi takip eden Trezeguet ceza sahası çizgisinde topla buluştu ve 36. Dakikada düzgün bir vuruşla takımını tekrar öne geçirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1840239/trabzonspor-besiktas-karsisinda-ilk-yariyi-2-1-onde-tamamladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.