MHP'den Türk Tabipleri Birliği'ne destek veren Kılıçdaroğlu'na cevap

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ​CHP'nin başını çektiği bir "şer" korosunun "Devlet Bahçeli, doktorları hedef alıyor." iftirası attığını belirterek, "TTB kapatılınca hastalandığımızda doktor bulamayız." denilerek "komikleşildiğini" söyledi.
aa:text:20200922:22501316
|
22 Eylül 2020, Salı - 15:51
MHP'den Türk Tabipleri Birliği'ne destek veren Kılıçdaroğlu'na cevap

İsmet Büyükataman yazılı açıklamasında, Türk Tabipleri Birliğini ziyarete giden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

"Kılıçdaroğlu'nun yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir." diyen Büyükataman, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin hekimleri suçlu ilan ettiğini iftira eden Kılıçdaroğlu'nun bu iftirasını ispatlamasını şerefine emanet ediyoruz." dedi.

 "Büyük Türk milletinin hepsine verecek bir cevabı olacaktır"

Büyükataman, "İhanette birleşmek üzere programlanmış olan particiklerin Türkiye'nin ve Türk milletinin karşısında mevzilenmiş olan TTB'ye destek mesajları bu kapsamda gecikmemiştir. Allah muhabbetlerini artırsın. Büyük Türk milletinin hepsine verecek bir cevabı olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Tüm sağlık personelimiz fedakarlıkla görevini ifa ediyor"

Bahçeli'nin, sosyal medyadan "Doktorlarımız, hemşirelerimiz, diğer tüm sağlık personelimiz fedakarlıkla görevlerini ifa ediyorlar. Onlara ne kadar şükran duysak azdır. Her şeyin en iyisine layık oldukları tartışma götürmez bir gerçektir." sözlerini paylaştığını hatırlatan Büyükataman, Bahçeli'nin aynı açıklamasında hasta ve vefat sayılarına dair şaibe iddialarında bulunanları ellerindeki bilgileri açıklamaya davet ettiğini vurguladı.

Büyükataman, şunları kaydetti:

" Ahlak dışı bir iftira kampanyası "

"Salgın sürecinde hastanenin önünden geçmeye korkan sözde uzmanlar, siyasi bir menfaat elde etmek için ülkede kaos, kargaşa ortamı umanlar, sözde siyasi özde çıkar partileri ellerindeki (olmayan) verileri paylaşmak yerine Sayın Genel Başkanımızın doktorlarımızı hedef aldığına dair ahlak dışı bir iftira kampanyası başlatmıştır."

"Türk Tabipleri Birliği terör örgütünün siyasi temsilcilerine omuz vermeyi tercih etmekte"

"Kıymetli tabiplerimizin birlik içerisinde daha güçlü olması maksadıyla kurulmuş olan Türk Tabipleri Birliği (TTB), elindeki gücü tabiplerin yararına kullanmak yerine terör örgütünün siyasi temsilcilerine omuz vermeyi tercih etmekte; birliğe, morale ihtiyacımız olan bu salgın döneminde ayrıştırmayı, yeise sürüklemeyi tercih etmektedir."



http://www.ankaramasasi.com/haber/184655/mhpden-turk-tabipleri-birligine-destek-veren-kilicdarogluna-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.