Erdoğan Azerbaycan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Azerbaycan'a giderek Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek. Erdoğan, Zengilan'da havalimanı açılışına, Cebrayıl'da ise tren istasyonu temel atma törenine katılacak.
Onur Çetinkaya
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 08:56
Erdoğan Azerbaycan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zengilan Uluslararası Havalimanı ile Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışlarına, Cebrayıl şehrindeki Kumlak Tren İstasyonu ile Azerbaycan-Türkiye Uluslararası Orman Eğitim Merkezi, Akıllı Fidancılık ve Dostluk Orman Kompleksi temel atma törenlerine katılacak.

Erdoğan, resmi karşılama töreninin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile baş başa görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. 

Erdoğan ve Aliyev, çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

Ziyarette yapılacak ikili görüşmelerde, Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerinin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi, iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımların ele alınması bekleniyor.

Ayrıca ikili ilişkilerin yanı sıra güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulması öngörülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1858269/erdogan-azerbaycana-gitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.