İstanbul'da silahlı kavga: 2 yaralı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde alkol aldıktan sonra kavga etmeye başlayan 2 kişi sokakta birbirlerini darp etti. Olayı gören akrabaları ise kavgaya müdahale etti. Şahıslardan biri, kavgaya karışan akrabası ile yanındaki kişiyi silahla vurarak yaraladı.
Hande Akyol
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 16:53
İstanbul'da silahlı kavga: 2 yaralı

Olay, 5 Ekim tarihinde İstanbul'un Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba olan T.B. ve S.B. alkol aldıktan sonra çıkan kavgada birbirlerini darp etti. 

Kavga eden şahısların akrabası olan H.B. de daha sonra kavgaya müdahil oldu. H.B. isimli şahıs, kavgaya karışan S.B. ile beraberindeki F.B. isimli kişiyi silahla vurarak yaraladı.

Silah seslerinin duyulması üzerine, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek, bölgedeki hastaneye sevk etti.

Olaya karışan ve yaralıların akrabası olan O.B. ile T. B.,
Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kavgada kullanılan silah T.B.’nin üzerinden çıktı. 

Silahlı yaralamayı gerçekleştiren H.B. ise 18 Ekim tarihinde Barbaros Mahallesi'nde yakalandı. Şahıs, işlemler için Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

"Olaya biz de inanamadık"

Olaya tanık olan mahalle sakinlerinden Ramazan Akdağ, “Biz gürültüye çıktık, çok silah sesleri duyduk. İkisi de bayağı bir kavga ediyordu. İki yaralı vardı zannedersem, tartışma sesi duyduk. Olaya biz de inanamadık” şeklinde konuştu.

Sokak ortasında silahlı saldırganın kavga eden kişilerden birini silahla vurduğu, diğer şahısların ise silahlı saldırganı durdurmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1859933/istanbulda-silahli-kavga-2-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.