Cristoph Daum, kanserle mücadele ettiğini açıkladı

Türkiye'de üç farklı takımda görev yapan ve üç şampiyonluk elde eden Alman futbol adamı Cristoph Daum, bir süredir kanser tedavisi gördüğünü duyurdu.
Onur Çetinkaya
|
21 Ekim 2022, Cuma - 13:44
Cristoph Daum, kanserle mücadele ettiğini açıkladı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile iki, Beşiktaş ile de bir kez şampiyonluk elde eden ve bir dönem Bursaspor'u da çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, kanser hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir süre önce konan teşhisin ardından tedavisinin başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran 69 yaşındaki futbol adamı, bu süreçte mahremiyetine saygı beklediğini söyledi.

"Kanser teşhisi aldığım için gözlerden uzak yaşadım" 

Daum, "Size özel bir mesaj vermek istiyorum. Ne yazık ki rutin bir muayenenin bir parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son birkaç ay içinde gözlerden uzak yaşadım. Teşhisi öğrendiğimizden beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Köln ekibinin güvenli ellerindeyim. Tedavi bana çok iyi geldiği için mutluyum." dedi.

Alman teknik adam, "Beni bilirsiniz. Ben bir savaşçıyım. Bu meydan okumayı tüm iyimserliğimle ve tüm gücümle karşıladım. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğ gerçeğine saygı duymanızı rica ediyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1861669/cristoph-daum-kanserle-mucadele-ettigini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.