Kadir'den riskli hamle... Baba yeni bölümü ile salı akşamı Show TV'de!

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!
Ecem Çetin
|
23 Ekim 2022, Pazar - 17:30
Kadir'den riskli hamle... Baba yeni bölümü ile salı akşamı Show TV'de!

Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği Baba’nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor.

Yapımını Ay Yapım 'ın üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum'un ele aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. 

Baba 2 sezon 6 bölümüyle ekrana gelecek. Bir yandan babasının günahını sırtlanmak zorunda kalan Kadir, diğer yandan Emin’i sağlığına kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber eder. Selahattin’in oyununu çözen Kadir gizlice tesisi çalıştırınca bir kez daha hedef haline gelir. Çöpköy’ü satın almak için harekete geçen İlhan beklemediği bir cevapla karşılaşır. Arka arkaya aldığı kötü haberler yüzünden kontrolü kaybeden İlhan, büyük bir hata yapar. Kadir, babasını kurtarmak için riskli bir hamle yapar. Gizemli bir düşman, Kadir’le İlhan’ı köşeye sıkıştırırken, iyice yakınlaşan Kadir ve Firuze tehlikeli bir oyun oynar.

“Baba” yeni bölümüyle 25 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1864494/kadirden-riskli-hamle-baba-yeni-bolumu-ile-sali-aksami-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.