İkinci el araçlar yenilerek satışa sunulacak

Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, fabrika çıkışlı ikinci el satış döneminin 2023'te başlayacağını söyledi. Doğu "İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak" dedi.
Ankara Masası
|
24 Ekim 2022, Pazartesi - 09:32
İkinci el araçlar yenilerek satışa sunulacak

Sıfır araç üretiminde yaşanan çip krizinin aşmak için firmalar harekete geçti.

Renault, Fransa ve İspanya’da uygulanan ‘Refactory’ hizmetini Türkiye'ye getiriyor.

İkinci el araçları fabrikada sıfırlayarak satışa sunulacağını ifade eden  Renault Group CEO’su Hakan Doğu, 2023 yılında faaliyetlere başlayacaklarını söyledi. 

Değerlendirme aşamasında olduklarına vurgu yapan Doğu "Artık son aşamadayız. Teknolojik olarak yatırımlarımızın kararını verdik. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz. Yeni bir oyun kuracağız. Muhtemelen diğer üreticiler bizi taklit edecek. Çünkü, otomobile doğru ulaşma yöntemi bu olacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek, halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız" dedi.

İlk aşamada 6 yaşındaki araçlar yenilenecek

Hürriyet'in haberine göre; Doğu, uygulamanın ilk ayrıntılarına ilişkin ise "Yenileme merkezi Bursa’daki Oyak Renault fabrikasının içerisinde olacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatmayı planlıyoruz. Motor da dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak" bilgisini paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1864790/ikinci-el-araclar-yenilerek-satisa-sunulacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.