Başkan Çetin, muhtarlarla bir araya gelerek koronavirüs tedbirlerini değerlendirdi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek pandemi sürecinde yapılan çalışmaları anlattı.
Büşra Bayrak
|
23 Eylül 2020, Çarşamba - 15:09
Başkan Çetin, muhtarlarla bir araya gelerek koronavirüs tedbirlerini değerlendirdi

Pursaklar'da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirerek istişarelerde bulundu.  

Pursaklar Belediye BaşkanıÇetin toplantıda, dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini vurguladı.

 "Aşı bulunana kadar eski bildiğimiz normal hayat olamayacak"

Pandemi sürecinde muhtarların gayretli çalışmalarından ve verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde mahallelerimizde pandemi süreci boyunca tüm kurumlarla koordine içerisinde hareket ettik. İlçemiz genelinde salgınla ilgili tüm tedbirleri alıyor, gerekli denetimleri de yapıyoruz. Virüsün aşısı bulunana kadar bu eski bildiğimiz normal hayat olamayacak. Biraz daha sabır ve fedakârlık göstermeliyiz. İnşallah daha güzel ve sağlıklı günlere yakın zamanda ulaşacağız” diye konuştu.  

“Tedbirlere uymayanları ihbar edin"

Kaymakam Mehmet Yıldız, ”Bugüne kadar yapmış olduğumuz denetimlerde esnaf ve vatandaşlarımızı bilinçlendirme çabası içinde olduk. Bundan sonra bu kadar uyarılara rağmen, başkasının hayatını riske atan, kurallara uymayanlara gerekli cezai işlem yapılacak. Sizlerde tedbirlere uymayanları ihbar edin. Olağanüstü bir durumla karşı karşıyayız. Bu işin şakası yok. Tedbiri elden bırakmadan kurallara harfiyen uymamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/186690/baskan-cetin-muhtarlarla-bir-araya-gelerek-koronavirus-tedbirlerini-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.