Bakırköy'deki satırlı ve kılıçlı avukat tutuklandı

İstanbul Bakırköy'de, önce bir meslektaşını ardından sokaktaki vatandaşları elindeki kılıç ve satırla tehdit ettiği öne sürülen avukat, 'silahla tehdit' suçundan tutuklandı.
Ersin Küçükbarak
|
25 Ekim 2022, Salı - 17:16
Bakırköy'deki satırlı ve kılıçlı avukat tutuklandı

Bakırköy’de Avukat Levent Dağlaroğlu bir elinde kılıç diğer elinde satırla avukat Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktaki vatandaşları tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan avukat, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde 20 Ekim 2022 tarihinde bir elinde kılıç diğer elindeki satırla bağırıp, küfür eden avukat Levent Dağlaroğlu önce meslektaşına ardından da sokaktaki insanlara saldırmıştı. Olay üzerine gözaltına alınan avukat ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenen kamera görüntülerin ardından avukat Levent Dağlaroğlu tekrar gözaltına alınarak Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi. Dağlaroğlu Sulh Ceza hakimliği tarafından ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1870380/bakirkoydeki-satirli-ve-kilicli-avukat-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.