Hüseyin Baş, "Beni Millet İttifakı'na alın"

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'na katılmak istediklerini açıkladı. Baş, "Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 13:08
Hüseyin Baş, "Beni Millet İttifakı'na alın"

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı canlı yayında Millet İttifakı'na dair önemli açıklamalar yaptı.

"Beni Millet İttifakı'na alın"

Parti kadrolarıyla Millet İttifakı'na destek verebileceklerini ifade eden Baş, altılı masaya açık çağrıda bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı," Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor. Bunu Millet İttifakı, altılı masa üyeleri değerlendirsinler" dedi.

"Temel bey bizim için 'onlar çok Atatürkçü' demiş"

Hüseyin Baş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na bu konuda davet gönderdiğini de açıkladı."Bire bir Temel Bey'e ben aracı gönderdim. Dedim ki 'Bir sor problem mi var? Bir şey mi yapmışız, ne yapmışız'. Temel Bey'in şöyle söylediği bana iletildi: 'Ya onlar çok Atatürkçü bir parti.' Ben şok içinde kaldım. Benim duyduğum bu. Bize CHP, Kemal Bey cephesinden de 'Temel Bey'le görüşün, orayı çözün ki biz de masada yer alalım' dendi. Ben bunu açıkça söylüyorum. Biz dedik gidip görüşelim falan, bu cevabı aldık. Türkiye siyaseti değişik bir noktada." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1871512/huseyin-bas-beni-millet-ittifakina-alin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.