AK Partili Demirbağ'dan Millet İttifakı'na HDP göndermeli ağır eleştiri

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yerel bir kanalda yaptığı konuşmada Millet İttifakı'na ağır eleştirilerde bulundu.Demirbağ’ın özellikle HDP üzerinden yaptığı eleştiriler sosyal medyada gündem oldu.
Ersin Küçükbarak
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 14:00
AK Partili Demirbağ'dan Millet İttifakı'na HDP göndermeli ağır eleştiri

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ çıktığı yerel bir televizyon programında Millet İttifakı’nı hedef aldı.

Millet İttifakının vatana ihanet eden örgütler ve şebekelerle iş birliği içerisinde olduğunu iddia eden Demirbağ, ağır ithamlarda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun ‘kimyasal silah' sözlerine ilişkin konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, şunları söyledi:

“Annesi, babası belli olmayan bir ilişkinin adı konulur mu?”

Ben 6'lı masa demiyorum 1+ ayakları sallanan masa diyorum. Ne demek, Biden, FETÖ, PKK/HDP lokomotif olarak Kılıçdaroğlu, İP, Gelecek falan. Asıl bunların ağababası Biden, FETÖ ve PKK/HDP. Şimdi görüntü vermiyorlar. Buradan çıktıktan sonra bir araya geliyorlar.

Masanın sallanan ayağından biri diyor ki ‘sabah kahvaltısına bekleriz', biri diyor ki ‘akşam yemeğine bekleriz', biri ‘sensiz olmaz' diyor. O da, ‘adam gibi hareket edin neyse ortaya koyun bu ilişkiyi' diyor. ‘Her ne kadar gayrimeşru da olsa bu ilişkinin bir adını koyun' diyor. PKK’nın meşruiyeti zaten yok. Yani bunun adını koyun diyor. Adını ne koyacak yani, annesi, babası belli olmayan, bir tarafı belli olmayan bir ilişkinin adı konulur mu?

“Adını koymazlar koyarlarsa tabandan milletten tepki alırlar”

Adını koymazlar koyarlarsa tabandan milletten tepki alırlar. Adını nasıl koyarlar ilk turda HDP büyük ihtimalle bir aday gösterecek belki ayakları sallanan masa bir aday gösterecek.

“Odunun gerçi bir meziyeti var ısındırır”

Kılıçdaroğlu ikinci tura kalacak birinci turda oylarının bir kısmının Tayyip Erdoğan'a gitmesini engellemek ve ikinci tura bırakmak ikinci turda ise Tayyip Erdoğan'ın karşısında bu odun oldu diyelim bunu destekleyeceğiz diyecekler. Odunun gerçi bir meziyeti var ısındırır. Vatana ihanet çizgisindeki örgütlerle, şebekelerle işbirliği içerisinde olanlar odunla kıyaslamak oduna hakaret olur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1871703/ak-partili-demirbagdan-millet-ittifakina-hdp-gondermeli-agir-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.