Putin, "Ukrayna'nın kirli bomba kullanma planlarının farkındayız"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski Sovyet ülkelerinin istihbarat şefleriyle yaptığı toplantıda konuştu. Putin, "Ukrayna'nın kirli bomba kullanma planlarının farkındayız" dedi.
Onur Çetinkaya
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 15:21
Putin, "Ukrayna'nın kirli bomba kullanma planlarının farkındayız"

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken, Rusya stratejik nükleer tatbikatına start verdi. 

Tatbikatı takip eden Putin, Ukrayna'nın 'kirli bomba' kullanma planlarını bildiklerini belirterek, Kırım'daki saldırının güvenlik tedbirlerinin artırılması gerekliliğini gözler önüne serdiğinin altını çizdi.

"Ukrayna'nın kirli bomba kullanımı"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın "kirli bomba" kullanma planlarının farkında olduğunu söyledi ve son günlerde Moskova tarafından defalarca ileri sürülen bu iddiayı yineledi.

"Çatışma potansiyeli yüksek"

Ukrayna'nın kirli bomba kullanma planlarının farkındayız diyen Putin, "Dünyada ve bölgede çatışma potansiyeli çok yüksek. Kırım Köprüsü ve Kursk Elektrik santralindeki olaylar kritik altyapı tesislerinde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini gösteriyor." ifadesini kullandı.

Kırım Köprüsü ile ilgili açıklamalara da yer veren Putin, "Kırım Köprüsü ve Kursk Elektrik İstasyonu'ndaki olaylar kritik altyapı sitelerinde artırılmış güvenlik önlemleri alınması gerekiyor" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1871938/putin-ukraynanin-kirli-bomba-kullanma-planlarinin-farkindayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.