Mehmet Aslan: "Bizi kabul etmeyen bir tek esnaf yok"

İyi Parti STK İlişkileri Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, partinin kuruluş aşamasında yüzlerine kapanan kapıların birer birer açıldığını belirterek, “Biz her ile gittiğimizde her mağazadan, her dükkandan, esnaftan çıkarken artık bizi kabul etmeyen, istemeyen bir dükkan yok” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 16:26
Mehmet Aslan: "Bizi kabul etmeyen bir tek esnaf yok"

Mehmet Aslan Ankara Masası Gündem Özel Programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

İyi Partinin kuruluşunda büyük zorluklarla karşılaştıklarını anlatan Aslan, evlerinin kurşunlandığını, yaralanan hatta hayatını kaybedenler olduğunu dile getirdi.

Aslan, en büyük mücadeleyi de Genel Başkanları Meral Akşener’in verdiğini, il il gezerek milletin derdine ortak olduklarını kaydetti.

“Sabredin, çalışın, belediyeleri alacağız” diyerek Akşener’in kendilerine geleceğin resmini çizdiğini ve her konuda haklı çıktığını anlatan Aslan, “5 yıl içinde Meral Akşener ne dediyse onlar oldu” ifadesini kullandı.

Mehmet Aslan şunları söyledi:

“Bu insanların hepsi bize geri gelecek, bizi kucaklayacaklar dediği zaman, bir kasaba girdik kasap bizi kesecekti neredeyse dedim. O adam bizi nasıl kabul eder dedim. Edecek, edecek dedi. Ve biz bundan 1,5 sene evvel yine aynı ilçenin aynı meydanında yürürken kasap buyurmaz mısınız dedi. Aynı kasap. Ben o zaman anladım abi, siyasette Türkiye’de her şey olur, olması gereken de budur. Ve Genel Başkanımız sevgiyle girdi ve beni şaşırtan en büyük özellik, tabi ben unutmuyorum, gençlik de var tabi, yani vatandaşımız başımızın üstünde yeri var. Ama en azından bir nazire de yapabilirdik falan. Ne dedi adam biliyor musunuz? Ben sizi hiç sevmezdim dedi, kasap dedi. Ve beni de o zaman koruma zannetmiş, bir korumanız geldi dedi sakın buraya gelmesin dedim dedi. Ve bıçağımı da kaldırarak söyledim bunu dedi. Kameralar, herkes vardı. Zamanla size haksızlık etmişiz, kandırılmışız, yanılmışız, özür dilerim, hakkınızı helal edin dedi. Türk milleti böyledir, tabi o zaman ben yerle yeksan oldum. Kasap bize Anadolu terbiyesi de verdi. Türk milleti böyle bir millettir aslında. Ve biz her ile gittiğimizde her mağazadan, her dükkandan, esnaftan çıkarken artık bizi kabul etmeyen, istemeyen bir dükkan yok.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1872034/mehmet-aslan-bizi-kabul-etmeyen-bir-tek-esnaf-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.