Çaldığı cep telefonunu alarak kaçmaya çalıştı, birde üstüne kendisini durdurmaya çalışan kadını ezmeye kalktı

İstanbul'un Fatih ilçesinde, bir şahıs marketin önünde duran aracın içerisinden çaldığı telefonu aldıktan sonra kaçmaya kalkıştı. Arsız hırsız, olayın ardından kendisini durdurmak isteyen kadının üstüne sürerek kayıplara karıştı
Ecem Çetin
|
27 Ekim 2022, Perşembe - 17:00
Çaldığı cep telefonunu alarak kaçmaya çalıştı, birde üstüne kendisini durdurmaya çalışan kadını ezmeye kalktı

Olay, dün  saat 16.30 sularında İstanbul'un Fatih ilçesi  Kocamustafapaşa'da bulunan bir marketin önünde meydana geldi. 

İddialara göre, kimliği belirsiz bir şahıs, aracı ile alışveriş yapmak için markete geldi. Sürücü,  aracın camını açık bırakarak içeri girdi.

O sırada marketin önünden motosikleti ile geçen bir şahıs, minibüsün içinde fark ettiği cep telefonunu alarak kaçmaya çalıştı. 

Tam sırada, marketin önünde duran  2 kadından 1’i motosikletin önüne çıkarak şüpheliyi durdurmaya çalıştı.

Şüpheli, motosikletini kadının üzerine sürerek kaçmayı başardı. Mahalleli motosikletin peşinden koşsa da şüpheliyi yakalayamadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

Marketin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Polis ekipleri, kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

O anlar kamerada

Hırsızlık anı ine  marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, servis şoförünün aracından inerek markete girdiği ve ardından motosikletli şüphelinin cep telefonunu çaldığı görülüyor. Market önünde bekleyen kadının üstüne motosikleti süren şüpheli hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

"Olay 1 dakika içerisinde oldu"

Yaşananları anlatan market sahibi Zeki Bulut, "Müşteri aracı ile dükkânın önüne yaklaştı. O arada kadın müşterilerimiz dışarıda sohbet ediyorlardı. Müşterimiz içeri girince biri motosiklet ile gelip yaklaştı. Kaş, göz arasında alıp kaçtı. Kadın yakalamak istedi ama yakalayamadı. Biz de dışarı çıktık. Motosiklet ile kaçıp gitti. Olay 1 dakika içerisinde oldu” dedi.

"Peşinden koştuk, yetişemedik"

Şüpheliyi kovalayan mahalle esnafı Cemalettin Gecebeyi, "İçeride ofisteydim. Baktım, kadın sesi geliyor. Motosiklet geldi buraya yanaştı. Biz kadına çarptığını düşündük. Biz, arabanın camından elini uzatarak telefonu çaldığını gördük. Telefon gidince kadın bağırmaya başladı. Motosikletli kişi, kadını itti. Kadını itince arkasından koştuk, yetişemedik. Motoru kadının üstüne sürdü. Peşinden koştuk, yetişemedik. Sonra polisler geldi. Polislerde güvenlik kameralarını inceledi" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1873368/caldigi-cep-telefonunu-alarak-kacmaya-calisti-birde-ustune-kendisini-durdurmaya-calisan-kadini-ezmeye-kalkti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.