Emniyet uyardı Aman dikkat

Ankara Masası
|
27 Mayıs 2020, Çarşamba - 09:41
Emniyet uyardı Aman dikkat

Emniyet Genel Müdürlüğü, virüse karşı bilgilendirme ya da tarama bahanesiyle kapınızı çalanlara dikkat edin uyarısı yaptı.

Hırsızlar, dolandırıcılar bin bir yolu deniyor.

Şimdi de koronavirüs bahanesiyle telefon açıyor, kapıları çalabiliyorlar.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’ndan geldiğini söyleyerek yeni tip koronavirüs hakkında bilgilendirme ya da tarama yapacağını söyleyen kişilerin evlere alınmaması konusunda uyarıda bulundu.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Koronavirüsle ilgili bilgilendirme veya evde Koronavirüs taraması yapacağını beyan edenleri evinize almayın, adınızı ve adresinizi vermeyin” denildi.

Paylaşımda yer alan uyarıcı notlarda ise; "Sağlık Bakanlığından aradığını söyleyerek koruyucu malzeme göndermek, uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirme yapmak, evde Covid-19 hastası olup olmadığını tespit etmek isteyenlere adınızı ve adresinizi vermeyin. Maske, el antiseptiği, önlük veya koruyucu gözlük kullanımını uygulamalı olarak göstermek isteyenleri, koronavirüs taraması yapacağını beyan edenleri ve koronavirüse karşı evi dezenfekte edeceğini söyleyenleri evinize almayın." ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/EmniyetGM/status/1265283768937517057?s=20
http://www.ankaramasasi.com/haber/18756/emniyet-uyardi-aman-dikkat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.